Київський туризм презентують в Іспанії

Київ і Львів представлять свій туристичний потенціал на одній з найбільших туристичних виставок світу – Міжнародній туристичній виставці FITUR, яка триватиме в Мадриді (Іспанія) з 17 по 21 січня.

Як заявили в Управлінні туризму та промоцій Київської міськдержадміністрації, столиця України вперше бере участь у цьому заході.

“Головний акцент Києва поставлено на майбутній грандіозній спортивній події, яка відбудеться в Києві в кінці травня – фінал Ліги чемпіонів, який вперше буде приймати наша держава. Особливо ця подія буде цікава для іспанців, адже два їхні футбольні клуби – “Реал” (Мадрид) і “Барселона” – претендують на цей трофей”, – розповів начальник управління туризму та промоцій КМДА Антон Тараненко.

Україна на міжнародній туристичній виставці FITUR має національний стенд площею 16 квадратних метрів. Крім Києва, на ньому представлено Львів.

FITUR – одна з найбільших і найпрестижніших європейських туристичних виставок, яка вже 38-й раз пройде в Мадриді. Цього року її учасниками стануть понад 10 тисяч компаній і національних туристичних офісів з 165 країн світу. В рамках виставки відбудеться IX Форум керівників національних туристичних організацій та міністерств під егідою UNWTO – Міжнародної організації ООН в сфері туризму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *