Ужгород: Мандрівний фестиваль Docudays UА

Мандрівний фестиваль Docudays UА є традиційним продовженням Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UА. Кілька років поспіль фестиваль приїжджає до Ужгорода з новими фільмами, на цей раз старт переглядів – 16 жовтня.

О 18:30 у Виставковому центрі “ILKO” (вул. Кошицька, 28) покажуть перший фільм “Звідки з’являється пил і куди зникають гроші” Тійто Оясоо та Ене-Лііс Семпері.

Головна тема цьогорічного фестивалю Docudays UA – “Пропаганда”. Пропаганди неможливо уникнути, її не можна знищити. Вона існує століттями й очевидно дедалі набуватиме значення в нашому житті. Тому важливо правильно на неї реагувати, вміти її аналізувати, знати, як їй протистояти та як використовувати її заради просування базових цінностей демократії: прав людини, свободи та справедливості, – йдеться на сайті фестивалю.

У рамках Мандрівного фестивалю цього року демонструватимуться 40 документальних фільмів на тему прав людини від Docudays UА. Їх побачать мешканці більш ніж 200 міст, містечок і селищ 23 регіонів України.

Фестиваль – неполітичний і некомерційний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *