Сімейний відпочинок в Чилі

Діти

Розваги для дітей – нове віяння для Латинської Америки, і Чилі лідирує в цій області. Країна прекрасно підходить для сімейного відпочинку. У багатьох місцях вам запропонують заняття, які сподобаються дітям. Поряд з екстремальним спортом для спортсменів світового класу в Чилі є і більш безпечні варіанти подібних розваг. Музеї в багатьох містах країни, і особливо в Сантьяго, відрізняються високим ступенем інтерактивності, а деякі – спеціально створюються для дітей.

У Чилі розташований, ймовірно, кращий на континенті парк розваг, а в численних національних парках можна побачити рідкісних і цікавих тварин.

Пляжі

Білі піщані пляжі на півночі Тихоокеанського узбережжя країни прекрасно підходять для сімейного відпочинку, особливо влітку. Катання на поні, водні види спорту, морозиво – все це пропонують через кожні п’ять метрів. Найкраще облаштовані пляжі навколо міст Вінья-дель-Мар, Ла-Серена, Аріка і Ікіке.

Лижні курорти

Більшість чилійських гірськолижних курортів орієнтована на сімейний відпочинок, тому там завжди знайдуться розваги для дітей. Курорти зазвичай мають закриті плавальні басейни, ігрові кімнати, катки та гірськолижні табори. Спеціальні пропозиції для певної пори року нерідко передбачають для дітей безкоштовне катання на лижах протягом тижня або безкоштовні уроки. Для початківців обладнані спеціальні траси. Особливо зручний для відпочинку з дітьми курорт Портільо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *