Акція: “Ласкаво просимо в палаци” Мадриду

З 27 лютого у Мадриді почнуться безкоштовні екскурсії по 12 замків іспанської столиці у супроводі гідів. Про це повідомляє портал Espasio Madrid.

Акція під назвою “Ласкаво просимо в палац!” пройде в Мадриді в третій раз. Щоб стати учасником акції, 18 лютого потрібно зареєструватися на сайті www.bienvenidosapalacio.es. Тоді ж стануть відомі точний час і дати відвідування палаців.

У лютому і березні для публіки відкриють палаци Palacio de Santoña (нині Торгова палата Мадрида) і Palacio de Buenavista (Штаб‑квартира армії).

У квітні можна буде відвідати Palacio de Zurbano (Міністерство розвитку), Palacio de Longoria (Генеральна об’єднання авторів та редакторів) і Palacio de la Infanta Isabel de Borbón (Генеральний штаб повітряних сил).

У травні – Palacio de Fernán Núñez (Фонд іспанських залізниць) і Palacio de la Duquesa de Parcent (Міністерство юстиції).

У літні місяці безкоштовно можна буде побувати в Palacio de Amboage (Посольство Італії), Palacio Godoy (Центр політичних і конституційних досліджень), Palacio de D. Joaquín Sánchez de Toca (Посольство Бразилії), а також Palacio del Marqués de Salamanca (Фонд BBVA) і Palacio de Marqués de Villafranca (Королівська академія інженерії).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *