Київ: Презентація “Миколайчук-Фест”

15 квітня об 11:00 в Українському Кризовому медіа-центрі (м.Київ, вул. Хрещатик 2, “Український Дім”) презентуватимуть новий фестиваль, що присвячений пам’яті видатного актора Івана Миколайчука.

“Миколайчук-Фест” – це конкурс українського кіно та пісні, який триватиме 14-18 червня нинішнього року на батьківщині Івана Миколайчука – у місті Вижниця та селі Чортория, що на Буковині. У фестивалі братимуть участь народні та заслужені артисти України. Також планується показ кращих фільмів та відеороликів на пісні переможців фестивалю імені Івана Миколайчука. Плюс гала-концерт за участі лауреатів пісенного конкурсу в зоні АТО, який відбудеться 23 серпня 2016 року у Національному музеї народної архітектури та побуту України (село Пирогове).

Фестиваль організують ГО “Народна філармонія”, відділу культури Вижницької РДА Чернівецької області, ГО “Докутолока”, за підтримки Національної Спілки кінематографістів України, телеканалу “Культура”, телеканалу “Еспресо ТВ”, медіа-порталу “Культура”, журналу “Кіно-Театр”, журналу “Міжнародний туризм”.

Спікери прес-брифінгу:

Валентина Ковальська – народна артистка України, солістка Нац. тріо “Золоті ключі”, (разом з Ніною Матвієнко та Марією Миколайчук).
Василь Ілащук – народний артист України, генеральний продюсер компанії-продакшену “Golden Gates”.
Руслана Лоцман – заслужена артистка України, директор ГО “Народна філармонія”, організатор фестивалю.
Дмитро Глухенький – режисер документального кіно, волонтер-оператор хроніки АТО, представник Національної спілки кінематографістів України.
Уляна Осовська – режисер, голова ГО “Докутолока”, співорганізатор фестивалю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *